Ένα Ελληνικό όνομα που μας εκφράζει, μια και από το 1992 κάνουμε την επιγραφή τέχνη!

Η Εταιρεία

Ξεκινήσαμε το 1992 σαν Computer Graphics στη περιοχή του Πειραιά, με στόχο την αυτοδύναμη παρουσία στο χώρο της επιγραφής και των κατασκευών γενικότερα. Ο στόχος επιτεύχθει σύντομα, τόσο λόγω του πρωτοποριακού για την εποχή τρόπου σχεδίασης μέσω των ηλετρονικών υπολογιστών και του ηλεκτρονικού παντογράφου, όσο και λόγω της συνεργασίας μας με τις καλύτερες και πολυποίκιλες σε χρώματα, εταιρίες παραγωγής αυτοκόλλητων βινυλίων.

Η πρόβλεψη των νέων αναγκών της αγοράς και η άμεση προσαρμογή μας σε αυτές,αποτέλεσε την επόμενη μέριμνα και στόχο μας. Ο στόχος αυτός υλοποιήθηκε, υποδεχτήκαμε τη νέα χιλιετία ριζικά και συθέμελα ανανεωμένοι. Επεκταθήκαμε στο χώρο των κατασκευών και των ψηφιακών εκτυπώσεων, με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά, μεγάλης ακρίβειας και απόδοσης μηχανήματα που διαθέτουμε, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε στην ανακαίνηση του καταστήματός μας, στην απόκτησηενός νέου εργαστηριακού χώρου αλλά και στην μετατροπή του ονόματός μας από Computer Graphics σε «ΕνΤεχνο Επιγραφές». Ένα Ελληνικό όνομα που μας εκφράζει, μια και από το 1992 κάνουμε την επιγραφή τέχνη!

Οι Υπηρεσίες μας

Το Έν Τεχνο παρέχει μεγάλη ποικιλία από ελκυστικές εφαρμογές στο χώρο της επιγραφής καταστημάτων, παρέχοντας άμεσες λύσεις στο σχεδιασμό και την κατασκευή, λύσεις που ταιριάζουν στο προσωπικό σας ύφος. Οι επιγραφές μπορεί να είναι φωτεινές (σε plexi glass ή flex face), αλουμινίου και τρισδιάστατες (γράμματα, μεταλλικά, ανοξείδωτα, MDF, φελιζόλ).

Οι αυτοκινητοεπιγραφές είναι δραστηριότητα την οποία αναπτύξαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εφαρμόζουμε δημιουργικές λύσεις και προηγμένη τεχνολογία σε όλη τη γκάμα των οχημάτων: φορτηγά, βυτία, πούλμαν, εταιρικά Ι.Χ. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφων τόσο στα έγχρωμα αυτοκόλλητα όσο και στα υλικά ψηφιακής εκτύπωσης υψυλής ανάλυσης.

Οι Ψηφιακές εκτυπώσεις είναι πάντα υψηλής απόδοσης σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών με διαφορετική υφή όπως χαρτί, βινύλιο, καμβάς, ύφασμα, δίνουν την δυνατότητα για αισθητική και τεχνική τελειότητα. Εγγύηση πιστής χρωματικής απόδοσης, αλλά και δυνατότητα χρωματικών διορθόσεων για αρτιότερο αποτέλεσμα.

Για όσους θέλουνε μια επιγραφή προσωρινή και όχι μόνιμη, την λύση έρχεται να μας τη δώσει η μαγνητική πινακίδα, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στο όχημά σας όποτε την χρειαστείτε. Υπάρχουν δύο ειδών μαγνητικές πινακίδες , η μία είναι από φύλλο μαγνήτη πάχους 0,6 ή 0,9 mm και η άλλη από αλουμίνιο με μαγνήτη (για μεγαλύτερη αντοχή στη ταχύτητα του οχήματος). Η συγκεκριμένη γκάμα πινακίδων έχει μεγάλη ζήτηση από κατόχους τουριστικών λεωφορείων που δουλεύουν εποχιακά σε διάφορα τουριστικά γραφεία.

Άρτιος σχεδιασμός με φαντασία, μεράκι, αισθητική και εμπειρία που καθιστούν κάθε δουλειά μας μοναδική και γίνονται ουσιαστικοί αρωγοί στην προβολή της εταιρίας σας και στην άνοδο των κερδών σας. Δημιουργούμε το σήμα-λογότυπο που εκφράζει την εταιρική σας ταυτότητα και που θα σας καταστήσει αναγνωρίσιμους από τους πελάτες σας.

Η οπτική σήμανση έχει μπει και στη χώρα μας σε μια δυναμική πορεία. Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, τόσο στο τομέα της σήμανσης ασφαλείας όσο και στην οδοσήμανση σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)