ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Επιγραφές Καταστημάτων

Το Έν Τεχνο παρέχει μεγάλη ποικιλία από ελκυστικές εφαρμογές στο χώρο της επιγραφής καταστημάτων, παρέχοντας άμεσες λύσεις στο σχεδιασμό και την κατασκευή, λύσεις που ταιριάζουν στο προσωπικό σας ύφος. Οι επιγραφές μπορεί να είναι φωτεινές (σε plexi glass ή flex face), αλουμινίου και τρισδιάστατες (γράμματα, μεταλλικά, ανοξείδωτα, MDF, φελιζόλ).

  • Καταστήματα

  • Φωτεινά Μεταλλικά Γράμματα

  • Πυλώνες

Αυτοκινητοεπιγραφές

Οι αυτοκινητοεπιγραφές είναι δραστηριότητα την οποία αναπτύξαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εφαρμόζουμε δημιουργικές λύσεις και προηγμένη τεχνολογία σε όλη τη γκάμα των οχημάτων: φορτηγά, βυτία, πούλμαν, εταιρικά Ι.Χ. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφων τόσο στα έγχρωμα αυτοκόλλητα όσο και στα υλικά ψηφιακής εκτύπωσης υψυλής ανάλυσης.

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Οι Ψηφιακές εκτυπώσεις είναι πάντα υψηλής απόδοσης σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών με διαφορετική υφή όπως χαρτί, βινύλιο, καμβάς, ύφασμα, δίνουν την δυνατότητα για αισθητική και τεχνική τελειότητα. Εγγύηση πιστής χρωματικής απόδοσης, αλλά και δυνατότητα χρωματικών διορθόσεων για αρτιότερο αποτέλεσμα.

  • Επιδαπέδιες

  • One way vision για τζάμια

  • Φωτεινές επιγραφές

  • Αφίσες για εκθέσεις, συνέδρια, διαφημιστικές καμπάνιες, βιτρίνες

Μαγνητικές Πινακίδες

Για όσους θέλουνε μια επιγραφή προσωρινή και όχι μόνιμη, την λύση έρχεται να μας τη δώσει η μαγνητική πινακίδα, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στο όχημά σας όποτε την χρειαστείτε. Υπάρχουν δύο ειδών μαγνητικές πινακίδες , η μία είναι από φύλλο μαγνήτη πάχους 0,6 ή 0,9 mm και η άλλη από αλουμίνιο με μαγνήτη ( για μεγαλύτερη αντοχή στη ταχύτητα του οχήματος). Η συγκεκριμένη γκάμα πινακίδων έχει μεγάλη ζήτηση από κατόχους τουριστικών λεωφορείων που δουλεύουν εποχιακά σε διάφορα τουριστικά γραφεία.

Οπτική Σήμανση

Η οπτική σήμανση έχει μπει και στη χώρα μας σε μια δυναμική πορεία. Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, τόσο στο τομέα της σήμανσης ασφαλείας όσο και στην οδοσήμανση σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Κ.Ο.Κ.)